علیاکبر ناصری
زندگی نامه و مدارج علمی
ناصری درسال 1335 درشهرستان بابل (دیوکلا) متولد شد. پس از تحصیلات مقدماتی جهت ادامه تحصیل رهسپار حوزه علمیه قم شدند و با طی سطوح عالیه فقه و اصول و تفسیر و فلسفه به مدت شش سال (معادل دکتری) در دروس خارج فقه و اصول نزد "فاضل لنکرانی"، "مکارم شیرازی"، "جعفر سبحانی" و "وحید خراسانی" شرکت نموده و با بهره های وافر، جهت تبیین و دفاع از دین و دنیای مردم به این شهرستان باز گشتند.
سوابق مبارزاتی : دوران انقلاب اسلامی
ایشان در بدو ورود به حوزه با تقلید و تبعیت از سید روحالله خمینی مبارزات سیاسی خود را علیه نظام ستمشاهی آغاز و در سال 54 نقش فعالی در مبارزات فیضیه داشتند و در ادامه مبارزه توسط ساواک دستگیر و روانه زندان اوین شدند . در قیام 19 دی 1356 حضور داشته از نزدیک شاهد شهادت مظلومانه برادر هم رزم خود طلبه شهید علی اصغر ناصری (اولین شهید مازندران در قیام قم) بوده و بیش از پیش رسالت فریادگری علیه طاغوت را در شهر و روستا و راهپیماییها ایفاء نمودند . در پیروزی انقلاب ازاعضاء فعال در مقر حضرت امام ره در (مدرسه علوی تهران) بودند.
حضور در دفاع مقدس
در دفاع مقدس علاوه بر حضور مکرر در میادین رزم و خطوط مقدم، با سخنرانی های مهیج در صحنه های نبرد و مجالس شهدا ، مشوق و پشتیبان رزمندگان و خانواده های معظم شهدا و سایر اقشار جامعه بودند .
فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی
استاد ناصری سالیانی عهده دار امر مقدس تدریس در حوزه و دانشگاه بودند . وی امامت موقت نماز جمعه بابل در غیاب روحانی را عهده دار و امام جمعه شهرستان محمودآباد و نیز امامت موقت جمعه مرکز اسلامی هامبورگ آلمان بودند و به عنوان خطیب و سخنران توانمند در مجامع فرهنگی ، سیاسی و علمی ، حافظ ارزشهای اسلام و انقلاب و اشاعه فرهنگ غنی آن می باشند و مقالاتی در مجامع داخلی و خارجی ارائه نمودند .
فعالیتهای تبلیغاتی و تحقیق خارج از کشور
ایشان قبل از نمایندگی مجلس از طرف معاونت امور بین الملل دفتر سید علی خامنه ای و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با انجام ماموریتهای برون مرزی به آسیا،اروپا،آفریقا و امریکای لاتین در راستای اشاعه فرهنگ اسلامی و تبیین آرمانهای سید روحالله خمینی و پژوهش در مکاتب و مذاهب و فرهنگ ها و رایزنی جهت سرمایه گذاری تولیدی و صنعت گردشگری در خطه مازندران نقش موثری داشتند.
اهم مسئولیتها و فعالیتهای علمی ، اجتماعی و اجرایی
1- عضو کمیته استقبال و فعالیت در مدرسه علوی تهران. 2- مسئول جهاد سازندگی شهرستان بابل. 3- مسئول دفتر روحانی نماینده فقید سید روحالله خمینی،سیدعلی خامنه ای در مازندران . 4- دبیر سمینار هماهنگی و رشد و توسعه شهرستان بابل . 5- مدرس دانشگاه و مدیر و مدرس حوزه علمیه خاتم الاانبیاء (ص). 6- امام جمعه موقت بابل در زمان روحانی . 7- امام جمعه شهرستان محمود آباد . 8- نماینده مردم شریف شهرستان بابل در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی . 9- مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در مجلس هشتم. 10- سفیر فوق العاده ونماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در واتیکان (مرکزیت جهانی مسیحیت کاتولیک). 11- نماینده مردم شریف شهرستان بابل در دوره نهم مجلس شورای اسلامی.
12- رئیس مجمع نمایندگان شمالی کشور (مازندران، گیلان، گلستان، سمنان، دماوند و فیروزکوه)..... در دوره نهم مجلس شورای اسلامی
13- عضو شورای راهبرد تنقیح قوانین مجلس شورای اسلامی
- ↑ «پایگاه اطلاع رسانی حجت الاسلام علی اکبر ناصری». بایگانیشده از اصلی در ۳ فوریه ۲۰۱۴. دریافتشده در ۲۶ ژانویه ۲۰۱۴.