اقتصاد یادگیری
اقتصادهای مدرن می توانند به عنوان اقتصادهای یادگیری شناخته شوند که در آن دانش یک منبع حیاتی است و یادگیری مهم ترین فرایند است. همچنین می توان انواع مختلفی از یادگیری و انواع مختلفی از دانش های مرتبط را شناسایی کرد.اقتصاد یادگیری اقتصادی است که در آن قابلیت یادگیری برای موفقیت اقتصادی افراد، بنگاهها، نواحی و ملت ها ضروری است. باید توجه داشت که یادگیری اشاره به ایجاد توانمندیهای جدید و مهارت های جدید دارد و منظور از آن فقط دستیابی به دانش و اطلاعات نیست. ↑در بحث عمومی، دانش به طور فزاینده ای به عنوان عامل حیاتی در توسعه جامعه و اقتصاد ارائه می شود. در تعداد زیادی از نشریات کمیسیون اروپا و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، تأکید شده است که شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در حال حاضر در "اقتصاد مبتنی بر دانش" عمل می کنند. به دلایل مختلف ، بسیاری اصطلاح "اقتصاد یادگیرنده" را در توصیف مرحله فعلی توسعه اقتصادی و اجتماعی ترجیح می دهند( از جمله دانشمندان مکتب آلبورگ).
اهمیت اقتصاد یادگیری
اقتصاد مدرن از اهمیت دانش و یادگیری بیش از هر زمان دیگری آگاه است. تئوری رشد جدید و نظریه تجارت جدید، یک پیوند قوی بین افزایش دانش و میزان رشد بهره وری ایجاد می کنند. اقتصاددانان اتریش، یادگیری را به عنوان یک فرایند اساسی در تحلیل معاملات بازار تلقی می کنند و اهمیت اقتصاد یادگیری روز به روز در حال افزایش است به طوریکه طی دهه های گذشته، شاهد بسیاری از مشاغل جدید مربوط به اقتصاد یادگیری و اقتصاد نوآوری بودهایم. در این حوزههای جدید، دانش و یادگیری نقش مهمی را در توسعه اقتصادی ایفا می کنند.ادبیات حوزه مدیریت ، مفهوم سازمان یادگیرنده را برای توسعه نظری و مخصوصا برای توسعه مهارت افراد شاغل در سازمانها ایجاد کرده است.
جستارهای وابسته
نوآوری- یادگیری- اقتصاد تکاملی
منابع
- ↑ Lundvall, B. A. (1996). The social dimension of the learning economy. Chicago
- ↑ ریاحی، پریسا؛ قاضی نوری، سپهر. (1392). "مقدمه ای بر نظام نوآوری (رویکردی گسترده)". مرکزنشردانشگاهی
- ↑ Lundvall, B. Å. (2016). CONTRIBUTIONS TO THE LEARNING ECONOMY: OVERVIEW AND CONTEXT. The Learning Economy and the Economics of Hope, 1.
- ↑ Lundvall, B. Å. (2017). The Learning Economy and the Economics of hope. Anthem Press.